Les 3 últimes entrades al Bloc

Manifest de les Trobades

EN VALENCIÀ, CREIXEM Les Trobades d’Escoles en Valencià evidencien que l’ensenyament en valencià és l’educació òptima i capdavantera, que recull l’experiència dels corrents pedagògics europeus. Aquest model d’escola crea ciutadans i ciutadanes amb valors de...

XXXI Trobada de Centres en Valencià de la Ribera

Algemesí 2016

Algemesí va viure el diumenge 17 d’abril de 2016 la festa pel valencià, una festa pel valencià que desitja reivindicar d’una manera lúdica l’ensenyament en valencià i el creixement de l’ús social de la nostra llengua. Fou una Trobada memorable gràcies a l’esforç i l’entusiasme compartits d’unes persones que van fer pinya per dur endavant la seua organització. Este diumenge en qüestió, comunitats educatives, entitats, col·lectius, mares i pares, xiquetes i xiquets, mestres i visitants vinguts i vingudes de tolts els racons de la Ribera ompliren de gom a gom els carrers i places d’Algemesí, renovant així el seu suport a la dignificació del valencià.

Acosta’t a la Ribera.

És el projecte d’edició d’un llibre, en format de guia turística i d’inventari escrit en clau literària de recursos educatius. Es tracta d’una proposta per conéixer millor els tresors arquitectònics, paisatgístics i culturals de la Ribera. Estem convençuts que conéixer-la sobre el terreny ens aporta identitat col·lectiva i l’empatia necessària per albirar millor el futur de la comarca.

El llibre ha estat escrit per Vicent Climent, una persona que estima la comarca i que la coneix pam a pam. A més, ha redactat el llibre amb un estil divulgatiu que el fa atractiu per programar visites a la comarca per gaudir dels seus encants amb la màxima informació possible i un gran ventall de referències històriques.

Acosta’t a la Ribera també és una eina didàctica extraordinària per planificar eixides escolars des de les comunitats educatives.

Què és el premi Sambori?

És una convocatòria anual de la Fundació Sambori per impulsar la creació de tallers d’escriptura als centres educatius de les comarques valencianes que duen endavant programes d’ensenyament en valencià i als altres centres educatius que desitgen fer servir el valencià com una eina creativa per elaborar textos literaris, mitjançant els quals estimular la imaginació i canalitzar les ganes de contar històries dels xiquets i xiquetes que hi participen any rere any.

Col·laborem

Projecte Viu el Xúquer

La Coordinadora de la Ribera és un dels impulsors del projecte social Viu el Xúquer perquè creiem que la salut del nostre riu és la salut de la comarca. Amb Viu el Xúquer desitgem que els pobles de la Ribera prenguen consciència de l’estat del riu que ens vertebra i ens dóna nom mitjançant un programa d’activitats que ens ajuden a conéixer-lo, el desenvolupament d’iniciatives que el convertisquen en un recurs educatiu i la creació d’espais d’ús social que l’integren en la vida quotidiana de la gent.

Hemeroteca.

Pots consultar les noticies dels darrers anys a l’anterior web de la Coordinadora, des del 2011 fins el 2015.

Què és la Coordinadora?

Contacta

14 + 15 =

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!