Condicions de la compra

Condicions de la compra en la botiga solidària

1. Com es fa la compra.

a. Quan trobeu una cosa que vos agrade, sols hi cal afegir-la a la cistella de la compra.

b. A la cistella podreu veure els productes que heu triat i la seua quantitat. Podeu eliminar coses o modificar-ne la quantitat. Podeu continuar comprant per a, després, tornar a la cistella.

c. Després de seleccionar els productes, i a la cistella, premeu el botó ‘Anar a caixa’, el qual vos enviarà a la pantalla on indicareu les dades personals i les de pagament.

d. Finalment, arribareu a una pantalla de confirmació de la compra. Imprimiu esta pantalla, tot i que vos trametrem una confirmació per correu electrònic. Pocs dies després rebreu el paquet a l’adreça indicada.

 

2. Enviament i lliurament

a. Podeu rebre-la a l’adreça que elegiu: a casa, a la feina, etc. Però no en un apartat de correu. Segons la destinació, les despeses d’enviament varien.

b. Els dies de feina, la vostra comanda vos arribarà per agència de transport entre 48 i 72 hores. En els casos de destinacions amb majors distàncies geogràfiques podeu triar de rebre la comanda per correu postal, amb un termini més llarg. Podreu saber al web l’estat de la vostra comanda, l’apartat ‘la meua comanda’.

c. La tramesa es fa per agència de transport, llevat dels casos específics indicats abans.

Les tarifes de tramesa són les següents:

Fins a 5 kg, el cost és de 5 euros.

A partir de 5 kg, el preu és de 8,5 euros.

d. Rebreu un missatge al mòbil indicant-vos quan arribarà l’encàrrec a l’adreça que heu posat al formulari de compra. Si no hi esteu, en rebreu un altre perquè vos poseu en contacte amb l’agència de transport per dir-los quan poden deixar-vos el paquet.

e. Si teniu dubtes o suggeriments, poseu-vos contacte amb nosaltres per mitjà del correu trobadalaribera@gmail.com o trucant al 683 111 368.

f. De moment, només es pot pagar per targeta de crèdit vinculada a PayPal.

 

3. Mides de les talles

a. Les mides de les talles dels productes son: T2-T4-T6-T8-T10-XS-S-M-L-XL-XXL-XXXL. Trobareu esta guia al costat de la talla de cada producte.

b. Malgrat tot, si, en acabant, la mida no vos va bé, informeu-vos com canviar la peça a l’apartat de devolucions.

4. Devolucions

a. Els productes es poden canviar en un termini de quinze dies a partir de la recepció del paquet. Si la mida no és la que toca o detecteu qualsevol defecte vos el canviarem per un altre de més adequat.

b. És essencial que ens torneu el paquet defectuós per correu certificat. Dins, hi posareu el full de devolució amb les modificacions del producte. Cal adreçar-lo a Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana, carrer Arquitecte Artal, 3-baix (46450) BENIFAIÓ.

c. Les despeses de la devolució aniran a càrrec vostre, però la tramesa posterior del nou producte l’abonarem nosaltres. Però si el canvi és degut a un error nostre o a un defecte de fabricació, vos abonarem el cost del vostre enviament i pagarem la nova tramesa.

d. No acceptarem devolucions de productes amb indicis evidents d’haver estat utilitzats o que tinguen qualsevol classe de desperfecte. Ni acceptarem cap paquet amb import a pagar amb reemborsament.

5. Protecció de dades

a. El titular del web considera un objectiu bàsic garantir la privadesa i la confidencialitat de les dades de caràcter personal dels seus usuaris i de tots els qui es relacionen amb la nostra web. Manifesta el compromís de compliment de l’actual Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i el reglament (UE) 2016/679 de protecció de persones físiques, pel que fa a la protecció i lliure circulació de dades personals (RGPD).

b. La Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana és la responsable del tractament de les dades de caràcter personal que es tracten per mitjà d’aquesta pàgina web i en els formularis dels seus subdominis.

c. Mentre es mantinga la relació contractual, no se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat a les entitats bancàries que indiqueu, per fer la domiciliació bancària corresponent i prestadors de serveis de les comunicacions, per tal de possibilitar-ne la prestació del servei.

d. No se cediran tampoc les vostres dades personals a cap tercer per tal d’enviar-vos els butlletins informatius de la Coordinadora.

e. Ni se cediran tampoc llevat, si s’escau, a qualsevol entitat o organització que resulte d’interès per a la resolució de la consulta o reclamació, sempre que no siga estrictament necessari, o als prestadors de serveis de les comunicacions, per a possibilitar la prestació del servei.

f. Fins que no revoqueu el consentiment expressat en la casella que autoritza a la Coordinadora a enviar-vos informació de nous productes o campanyes de la botiga solidària, l’entitat exercirà el seu dret a mantindre-vos-en informats. La revocació del vostre consentiment es pot comunicar en qualsevol moment expressant la decisió al correu trobadalaribera@gmail.com, la qual s’aplicarà de forma instantània.

g. Este lloc web utilitza ‘galetes’ pròpies i de tercers que poden obtenir dades no identificatives, com ara la vostra adreça IP o informació de les pàgines visitades en este lloc web. Podeu aconseguir més informació sobre les galetes, els tipus i les indicacions per a desactivar-les o eliminar-les visitant la nostra ‘política de galetes’.

h. No es preveuen transferències internacionals, però tan sols se’n podran fer de les vostres dades personals a prestadors de serveis de la societat. Estos prestadors poden estar situats en estats fora de l’Espai Econòmic Europeu. Quan no s’haja declarat que compten amb un nivell de protecció equivalent a l’europeu, la societat adoptarà les corresponents clàusules contractuals tipus o exigirà l’adhesió al Privacy Shield.

i. L’usuari o usuària garanteixen que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades i és responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que puga esdevenir-se a conseqüència de l’incompliment de tal obligació.

j. Els espais amb asterisc dels formularis són obligatoris. Si no són complimentats, serà inviable de dur a terme la prestació dels serveis contractats.

k. No cedim les vostres dades personals a tercers, tret de quan hi haja una obligació legal (hisenda pública, jutjats i tribunals, forces i cossos de seguretat…); o bé, ho indiquem expressament en la descripció inclosa en l’apartat. D’altra banda, tindran accés a les vostres dades personals els encarregats del tractament de la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana, els prestadors de serveis que hi hagen d’accedir per desenvolupar les seues funcions.

l. Drets que podeu exercir en relació amb les vostres dades personals, en qualsevol moment i de manera gratuïta: Accedir a les vostres dades personals, rectificar les dades inexactes o incompletes, sol·licitar-ne la supressió quan ja no siguen necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides, obtenir-ne la limitació del tractament de les dades quan es complisca alguna de les condicions previstes en la normativa de protecció de dades.

m. En determinades circumstàncies i per raons relacionades amb la seua situació particular al seu tractament , els interessats i les interessades podran oposar-se al tractament de les seues dades. La Coordinadora cessarà de tractar-les, llevat de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

n. Podeu sol·licitar la portabilitat de les vostres dades, revocar els consentiments i reclamar davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades quan considereu que la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana ha vulnerat els drets que vos són reconeguts per la normativa aplicable en protecció de dades.

6. Mesures de seguretat

a. La Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana ha aplicat i manté els nivells de seguretat exigits pel RGPD per a protegir les dades de caràcter personal dels usuaris en cas de pèrdues fortuïtes i d’accessos, tractaments o revelacions no autoritzats, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscs a què són exposades.

b. Tanmateix, la transmissió d’informació per internet no és del tot segura. Malgrat que la Coordinadora hi fa el màxim esforç per a protegir les dades dels usuaris i de les usuàries, no pot garantir-ne la seguretat durant el trànsit fins al lloc web. Per tant, tota la informació que faciliteu s’enviarà a compte i risc vostre. Rebudes les vostres dades, la Coordinadora farà servir procediments i funcions de seguretat rigorosos per impedir-hi qualsevol accés no autoritzat.

c. La Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana es reserva el dret de modificar de manera unilateral esta política de privadesa, a conseqüència, entre més circumstàncies, de canvis en el lloc web, modificacions en els tractaments o finalitats de dades personals modificacions o novetats legislatives i l’establiment de nous criteris per part de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o qualsevol altra autoritat sobre la matèria.

d. La Coordinadora recomana a l’usuari i a la usuària que llegisca amb atenció la política de privadesa vigent en el moment en què accedisca al lloc web i, en tot cas, abans de registrar-se, subscriure’s o comprar cap producte per mitjà d’este lloc web.