El jurat del Premi Sambori de la Ribera es reuneix a Guadassuar

El dijous 30 de març es va reunir al Col·legi Públic Balmes de Guadassuar el jurat del Premi Sambori de la Ribera. Les més de 35 persones, totes elles de la Ribera i majoritàriament en actiu en centres educatius, es reuneix a Guadassuar per fer aquesta deliberació, com tots els anys, dins del marc de les trobades en valencià.

Desprès de una valoració prèvia, el jurat ha triat els 3 millors treballs de cada cicle, en Educació Infantil: 0-3 anys, 3 anys, 4 anys i 5 anys, 3 treballs de cadascun del 3 cicles de primària, 3 treballs dels dos cicles de secundària i, també de Batxillerat i Formació de Persones Adultes.

Enguany a la XXXII Trobada de Centres en Valencià a la Ribera que celebrem a Guadassuar i en el XIX Premi Sambori Comarcal han participat 68 centres educatius de la Ribera, tant de primària com secundària i públics com concertats, en una participació per centres de 9567 treballs i la col·laboració i assessorament de 463 professores i professors en la primera fase de centre.

Han arribat a la fase comarcal un total de 38 treball col·lectius d’Educació Infantil 0-5 anys i un total de 330 treballs individuals i 15 col·lectius d’Educació Primària, 100 d’ESO, Batxillers i FPA i 6 d’alumnat amb necessitats de compensació educativa.

Com a membres del jurat cal destacar a Joana Navarro, Enric Ramiro, Miquel Llatzer, Enric Lluch i representants del professorat dels centres públics i concertat de Guadassuar.

A l’acte va assistir l’Alcalde de Guadassuar, Salvador Montanyana; la Regidora d’Educació, Rosa Almela; el president de la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera, Joan Cortés; el President Honorífic de la Fundació Sambori Josep Chaqués; i Pere Calpe responsable Comarcal del Sambori a la Ribera.

A la finalització, el jurat va comunicar als guardonats i guardonades del la seua participació a la final, que es celebrarà el darrer 5 de maig i en acte públic, s’anunciarà els guanyadors d’aquesta edició del 2017.

Desprès tindrà lloc la gala d’entrega dels premis i diplomes i comptarem amb la presència d’autoritats locals de tots el partits polítics de Guadassuar, representats dels centres educatius de la localitat amfitriona, de membres del jurat, representants de la Coordinadora de Centres i representants de l’administració educativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!