Benvolgudes companyes, benvolguts companys:

Vos anunciem que la 37a Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera Alfarb 2022 ja escalfa motors. Després de 2 anys seguits de fer malabarismes per garantir un espai participatiu comarcal, com representa la Trobada, hem acceptat el repte de convocar la Trobada amb la voluntat d’organitzar-la en les condicions i formats que la situació pandèmica obligue. Per això mateix, enguany, des de la seua comissió organitzadora, dissenyarem diversos escenaris, atenent els protocols de prevenció sanitaris i d’usos d’espais públics municipals que hi puga haver.

Hem de reconéixer que, com ha succeït a les comunitats educatives, la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana ha viscut un període en què ens ha resultat molt complicat sobreviure com a entitat social comarcal. Durant dos anys, a penes hem tingut ingressos econòmics provinents de la venda de samarretes i de la rifa, tot i que hem hagut d’assegurar el manteniment de les condicions de treball del treballador de comarca: una persona clau per a dinamitzar-la i garantir l’èxit dels nostres projectes anuals. Sense aquesta persona, no haguérem superat ni la debacle de la 35a Trobada Alzira 2020 ni la complicadíssima 35a Trobada Virtual de la Ribera 2021.

En aquest ordre de coses, vos anunciem que d’ací a uns dies, recorrerem els pobles de la Ribera per tal de repartir les mostres de les samarretes i la rifa de la 37a Trobada, així com uns altres materials informatius. Arribats a aquest punt, vos demanem que, enguany més que mai, feu un esforç per promocionar la distribució i venda de les samarretes i de la rifa, ja que són un donatiu importantíssim per a recuperar-nos econòmicament i autofinançar les activitats que desenvoluparem durant l’any de la 37a Trobada.

Cal recordar que heu d’incloure la vostra participació en la 37a Trobada Alfarb 2022 en la PGA, que és recomanable que un equip de persones del vostre centre educatiu, una part del claustre i una part de l’AMPA, coordine aquesta participació i que hi siga l’interlocutor de la Coordinadora. Suggerim que la primera tasca a fer d’aquest equip de persones siga elaborar una planificació que encaixe en el model de funcionament del centre a fi de no produir interferències innecessàries.

A partir d’ara, intensificarem l’ús dels canals de comunicació adreçats, principalment, a les comunitats educatives, per informar-vos, puntualment, dels detalls de l’organització de la 37a Trobada i d’altres qüestions de la nostra tasca. De tota manera, si teniu cap dubte, podeu posar-vos en contacte amb la Coordinadora per mitjà del correu trobadalaribera@gmail.com o el mòbil 683111368. També podeu visitar el nostre web www.gentdetrobada.org.

Rebeu les nostres salutacions més cordials.

Benifaió, 19 de gener de 2022.

COORDINADORA DE CENTRES EN VALENCIÀ DE LA RIBERA – ESCOLA VALENCIANA

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!