Estimades companyes, estimats companys:

Confie que hàgeu gaudit de l’estiu i que vos hàgeu carregat d’energia nova per encarar l’inici de curs 2022/2023. La Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana desitja que el començament de curs haja perdut el caràcter d’excepcionalitat que ha posseït durant els darrers anys, sota la pressió administrativa derivada d’un període de temps condicionat per la pandèmia de la COVID, amb les seues mesures i protocols urgents. Rebeu una abraçada de tot el nostre col·lectiu que vos anime a assumir de nou les tasques pedagògiques i els reptes com a professionals de l’educació.

Vos comunique que, com ja vam fer públic en el moment de la firma del conveni, la 38a Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera se celebrarà a Albalat de la Ribera el 23 d’abril de 2023. Per la nostra banda, la Coordinadora ja engega motors per desenvolupar les darreres activitats i projectes de l’Agenda Trobada Alfarb 2022, que podeu consultar en el nostre web gentdetrobada.org, i per a començar a planificar les activitats i projectes inclosos en el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Albalat, dels quals informarem puntualment i que obrirem a la participació de les comunitats educatives i de les entitats de la comarca.

Com tots els anys, pretenem també que la participació en la Trobada siga una acció important al si de les comunitats educatives i per part de les entitats socials. Per això mateix, vos proposem, com tots els anys, que constituïu una comissió de treball, formada, de manera combinada, per mestres i membres de l’AMPA. L’objectiu d’esta comissió de treball és dedicar-se a organitzar la vostra participació en la Trobada, encaixar la participació en la Trobada en la PGA del centre i administrar recursos i esforços de la manera més eficient possible.

Per acabar, heu de saber que durant el primer trimestre del curs iniciarem la ronda de visites a les comunitats educatives per fer-vos arribar a les mans les mostres de les samarretes, les paperetes de la rifa de la Trobada i uns altres materials sorgits al recer de les activitats que desenvolupem en la comarca.

Rebeu les nostres salutacions més cordials.

Benifaió, 5 de setembre de 2022

Joan Cortés, president de la Coordinadora

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!