Durant les darreres setmanes de novembre, la Fundació Sambori i la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana, han fet possible que una part dels centres educatius de la Ribera reberen la visita del Gran Jordiet, veí d’Alberic i contacontes reconegut en la nostra comarca, el qual no ha deixat cap dels nostres infants indiferents i molts i moltes amb el somriure als llavis i una lluïssor als ulls.

Escoles com el CEIP Trullàs de Benifaió, CEIP Miguel Hernández de Riola, CEIP Balmes de Guadassuar, CEIP Blasco Ibáñez de Rafelguaraf, CC Maria Auxiliadora d’Algemesí i CEIP Blasco Ibáñez d’Alginet han acollit amb satisfacció la nostra oferta i han vist gaudir els més menuts d’un espectacle de màgia i imaginació que, per les seues cares resplendents, de segur, els ha encantat.

Cal destacar que aquesta iniciativa s’ha dut a terme de manera gratuïta per als centres. Per a la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera és una forma d’agrair el suport de les comunitats educatives a la nostra tasca i als nostres projectes, especialment, la implicació en les Trobades. Hi som conscients que en una primeta tanda d’actuacions no podem abastar la totalitat dels centres educatius de la comarca, per això us demanem que estigueu atents als futurs programes i oferta d’activitats.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!