Estimades famílies, professorat, alumnat… Enhorabona i gràcies! Gràcies per la vostra capacitat d’adaptació i de superació davant aquesta situació educativa tan complexa. Heu donat a tota la societat una lliçó de responsabilitat i professionalitat.

Aquestes setmanes de confinament, el factor social al qual associàvem la majoria de les manifestacions educatives i culturals s’ha vist modificat d’una forma substancial: classes «on line», deures per correu electrònic o al blog de classe, visites virtuals a museus i sales d’exposicions, música i teatre en xarxes socials digitals… escoles tancades, cinemes tancats, llibreries i biblioteques tancades…

En Escola Valenciana ens agradaria conéixer com heu viscut aquesta situació des de perspectives diverses, com ara pel que fa a les activitats educatives i l’ús de les tecnologies (l’accés a les quals no és sempre fàcil per a totes les famílies), també des de la perspectiva del repartiment familiar del treball que ha suposat l’ajuda i atenció que heu donat als infants en aquesta situació tan especial o conéixer com ha funcionat el model d’ensenyament en valencià davant els reptes que ha suposat aquest període, així com la resposta del professorat.

Ens ajudeu a respondre aquesta breu enquesta? CLICA l’enllaç de la pregunta

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!