Dilluns passat, 24 d’octubre, es va celebrar al saló de plens de l’Ajuntament d’Albalat de la Ribera, una reunió amb representants de les entitats socials, culturals i esportives del poble, a la qual es van sumar les comunitats educatives, per constituir la comissió organitzadora de la 38ª Trobada Albalat 2023.

L’acte va començar amb una referència aclaridora sobre el model de Trobada que s’està aplicant fa molts anys a la comarca, el contingut del conveni que signaren la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana i l’Ajuntament d’Albalat i l’organigrama i les competències de gestió dels àmbits de treball de la comissió que fan possible la seua organització.

A continuació, la representació de les entitats locals es van adscriure als susdits àmbits de treball que constitueixen l’espina dorsal de cada Trobada, tot i que la capacitat de resolució es troba en mans de la comissió organitzadora, la qual decideix què fer a través d’un acord democràtic col·legiat.

Per finalitzar, es va explicar el funcionament del Premi Sambori comarcal, una convocatòria d’un premi literari en què participen bona part de les comarques del nostre país, el qual a la Ribera compta tots els anys amb una excel·lent acollida.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!