Dilluns, 25 d’octubre, va tindre lloc, a l’Ajuntament d’Alfarb, la presentació del logo oficial de la 37 Trobada de Centres en Valencià de la Ribera, obra de la dissenyadora gràfica Àngela Climent, i el del calendari de paret que es repartirà tant a la població com per la resta de la comarca. Val a dir que el calendari de paret del curs escolar 2021/2022 ha sigut imprés gràcies al patrocini de dues empreses: Serraenvas i Catenva.

Així mateix, l’acte havia estat convocat per a constituir la Comissió Organitzadora de la 37 Trobada Alfarb 2022, per a la qual cosa es va convidar les entitats i les persones assistents perquè formaren part dels seus àmbits de treball: benvinguda i cercavila cívica, tallers i paradetes, animació de carrer i actuacions d’entaulat i Premi Sambori Comarcal. Cal destacar també que Comissió Organitzadora, hui constituïda, ha d’acordar el conjunt d’activitats a desenvolupar al llarg del 2022, en què Alfarb serà la població amfitriona de la Trobada i el referent comarcal de les campanyes per a impulsar l’ús social del valencià i reivindicar el model educatiu que reivindica l’ensenyament en la nostra llengua. En este sentit, és important recordar que, en esta agenda d’activitats, s’inclouen aquelles propostes vinculades a projectes socials i culturals gestionades conjuntament amb les entitats socials i culturals de la Ribera.

En el transcurs de l’acte, es van explicar les dinàmiques participació en els àmbits de treball, les quals, siguen quines siguen, tenen com a objectiu últim crear una atmosfera de treball que es convertisca en una experiència positiva per a les persones i els col·lectius que es dedicaran a organitzar la Trobada a Alfarb. En este sentit, l’organització de la 37 Trobada Alfarb 2020 ha de crear una major cohesió en el teixit social i associatiu local i ser un laboratori d’idees perquè, en un futur immediat, la vitalitat cultural i social es vigoritze.

Abans de concloure l’acte, Santi Cervera, alcalde del poble, i Joan Cortés, de la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana, aprofitaren els últims minuts de la seua intervenció per a explicar el contingut del conveni que compromet l’entitat comarcal i l’Ajuntament.

Per acabar, hi hagué un torn de paraules entre els assistents a l’acte per expressar les seues opinions, traslladar el seus dubtes sobre determinades qüestions o oferir la participació dels seus col·lectius en l’organització de la Trobada.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!