Dissabte passat, 16 de desembre, membres dels àmbits de treball de la comissió organitzadora de la 39a Trobada de Centres en Valencià de la Ribera van fer una passejada per Benimodo per estudiar, sobre el terreny, les diferents alternatives per a situar l’emplaçament de la Trobada. Per a decidir aquest emplaçament calia respectar alguns criteris que situaren la Trobada de Benimodo 2024 en l’epicentre urbà, amb un itinerari circular, pròxim a edificis emblemàtics, amb un accés directe a les exposicions i a les rutes d’evacuació d’emergència i un encaix funcional amb les activitats i les actuacions que es desenvoluparan a l’entaulat.

Aprofitant aquest recorregut pel poble, també es va situar el punt d’eixida de la cercavila cívica que recorrerà els carrers de Benimodo fins a arribar als peus de l’entaulat. Aquest recorregut ha de complir els requisits de distància i temps emprat, la suficient amplària dels carrers i els ramals d’eixida de les comunitats educatives i entitats culturals i socials que participen en la cercavila, després d’arribar davant de l’entaulat.

Mostra de samarretes, la rifa solidària i altres materials de la 39a Trobada

D’altra banda, després de les festes de Nadal, la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana iniciarà l’habitual itinerari per visitar les comunitats educatives de la comarca amb la finalitat de deixar les mostres de samarretes de la 39a Trobada Benimodo 2024, els talonaris de la rifa solidària i altres materials relacionats amb la festa pel valencià.

Les inscripcions a la 39a Trobada Benimodo 2024

També, després de les festes de Nadal, es publicaran els enllaços per accedir als formularis d’inscripció en la 39a Trobada Benimodo 2024. Com tots els anys, hi haurà tres formularis diferents adreçats a tallers, parades cíviques i actuacions d’entaulat. En omplir-los, haureu de proporcionar-nos un conjunt de dades i característiques de la modalitat de participació que hageu escollit.

En el text que encapçala cada formulari, a part d’explicar alguns detalls organitzatius de la Trobada 2024, vos proposarem tematitzar la vostra participació en la celebració dels 100 anys del poeta Vicent Andrés Estellés, els 40 aniversari de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià o en el tema «Escoles sostenibles, ciutats sostenibles». Aquesta darrera temàtica constitueix un projecte transversal que, d’uns anys ençà, traslladem a les comunitats educatives de la Ribera perquè lideren la conscienciació social que construïsca els fonaments per combatre les conseqüències de l’emergència climàtica.

 

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!