Escola Valenciana convoca la ciutadania davant del Palau de la Generalitat pels nostres #DretsLingüístics #RequisitJa

WEB Escola Valenciana, 18/10/2016

L’entitat cívica convida la ciutadania, organitzacions i sindicats a assistir el proper dijous 20 d’octubre a les 19 hores a la concentració #DretsLingüístics #RequisitJa. En aquesta ocasió, l’acte tindrà lloc davant del Palau de la Generalitat Valenciana (plaça Manises).

Escola Valenciana es concentra per demanar al Consell la implantació de la plena competència lingüística com a requisit per a accedir a la funció pública, dins la campanya “Pels nostres Drets Lingüístics. Requisit ja”, encetada en el marc de les Trobades 2016.

El cantaire David Reig acudirà a l’acte i interpretarà la cançó d’Al Tall Tio canya, peça emblemàtica que retrata la substitució lingüística. Els representants d’Escola Valenciana repartiran material informatiu per explicar els assistents que la introducció de la capacitació lingüística a totes les administracions públiques contribuirà al respecte dels drets humans, alhora que afavorirà el procés de normalització de la llengua.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!