Escola Valenciana es reuneix amb diferents associacions del sud del país per concretar activitats de cohesió territorial

Escola Valenciana, 17/10/2016

El dissabte 15 d’octubre Escola Valenciana va convocar a la Casa de Cultura de Santa Pola la trobada entre associacions que treballen per la normalització de la llengua a les comarques del sud del país. La Gola de Guardamar, L’Antina de Santa Pola, El Raig de Crevillent, La Cívica – Escola Valenciana, La Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó i El Tempir d’Elx, entitats federades a Escola Valenciana, van posar en comú propostes a desenvolupar amb l’objectiu d’afavorir-hi la presència del valencià.

A més de les activitats que totes aquestes associacions desenvolupen al llarg de l’any per mantindre viva la llengua, es va plantejar sumar energies per ampliar-ne l’oferta. En aquest sentit, les entitats acordaren una sèrie d’actes per al mes de març de 2017, que s’anunciaran de forma detallada més endavant.

Escola Valenciana ha qualificat aquesta reunió com a «profitosa» perquè «en una única sessió hem pogut començar a teixir entre tots iniciatives culturals al sud del nostre país amb l’objectiu de vertebrar el territori i incrementar l’ús del valencià», en paraules del portaveu de l’entitat cívica, Vicent Moreno.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!