Ahir, dilluns, 20 de juny, vam retornar a Alfarb, més concretament al CEIP Sant Jaume Apòstol, per dur a terme dos actes molts gratificants, un dels quals consistia en el lliurament dels premis dels guardons dels tallers +original, +reivindicatiu i +educatiu. El lliurament dels diplomes acreditatius dels corresponents guardons ja foren lliurats a l’entaulat de la Trobada, el 3 d’abril, de mans del president de la Mancomunitat del Marquesat, Hèctor Roig; l’alcalde de Catadau, Manuel Bono i Susana Querol, regidora de l’Ajuntament de Llombai. Els centres educatius guardonats ja han tingut ocasió d’escollir els recursos d’ús escolar amb els que volien ser premiats, productes que han sigut adquirits mitjançant el comerç local de proximitat, a càrrec de la Mancomunitat, amb un valor econòmic global que rondava el 500 €.

Per recollir estos premis, concedits per la Mancomunitat del Marquesat, han participat en l’acte de lliurament, que s’ha realitzat a la sala de professors del CEIP Sant Jaume Apòstol d’Alfarb, Llúcia Garrido del CEIP Lluís Vives d’Alzira; Aurora Marco, Maria Piles i Belem Climent de l’IES Soler i Godes de Benifaió i Amparo Conchell del CEIP Montroi. Han lliurat els premis, la directora del CEIP Sant Jaume Apòstol, Delmi Añó; Santi Cervera, alcalde d’Alfarb, i Mireia Albiach, regidora d’Educació. Minuts després, es va ajuntar totes i tots per eixir en la instantània de grup d’uns guardons que van consolidant-se en cada Trobada i que serveixen per estimular la creativitat en el disseny dels tallers, en els vessants educatiu, original i reivindicatiu.

A continuació, es va procedir a fer el lliurament de l’ordinador portàtil, premi sufragat per Caixa Popular, una de les poques Caixes d’Estalvi valencianes que queden al nostre territori que donen suport al teixit de les PIME, a projectes clau per al progrés econòmic i benestar social de la societat valenciana, com la Federació Escola Valenciana, i una de les poques entitats bancàries, de perfil cooperatiu, que encara mantenen una atenció personal i directa amb la seua clientela.

Per a fer el lliurament de l’ordinador portàtil, valorat en 300 €, es va incorporar a l’acte Albert Andrés, director de la sucursal de Carlet de Caixa Popular. Van rebre el premi a la comunitat educativa que més butlletes de la rifa de la 37 Trobada 2022 venudes Delmi Añó, directora del CEIP Sant Jaume Apòstol d’Alfarb, i la seua cap d’estudis, Rosa Llorenç. Estem segurs que este aparell informàtic millorarà, quantitativament l’inventari de recursos a disposició de la plantilla de professors i professores, de l’alumnat i de l’AMPA del col·legi.

La nostra enhorabona a totes i a tots.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!