Amigues i amics de la Coordinadora i de les Trobades de la Ribera, comença un NOU CICLE POLÍTIC A LES INSTITUCIONS VALENCIANES que anuncia mals auguris per a la tasca social que fa la nostra entitat i amenaça d’esborrar una fructífera trajectòria de treball constant i avanços significatius quant a l’ensenyament en valencià i la dignificació del seu ús social.

Per evitar recular o, pitjor encara, codemnar-nos a la inacció, hem d’escollir ESTRATÈGIES I INCIATIVES que no sols garantisquen la nostra supervivència sinó que amb l’impuls que ens proporcionen puguem desenvolupar la nostra tasca comarcal en les millors condicions possibles.

<Per a accedir a + informació i al formulari de comandes piqueu damunt d’aquest enllaç>

QUÈ VOLEM DE VOSALTRES?

En aquest nou impuls de la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera vos oferim la possibilitat d’adquirir la nostra SAMARRETA D’ESTIU. És un nou producte de la BOTIGA SOLIDÀRIA, l’aparador habitual que fem servir per promocionar, mesos abans de la celebració del dia de la Trobada de la Ribera, les samarretes oficials i la rifa.

Enguany, aquesta SAMARRETA D’ESTIU té una oferta limitada a les amigues i amics de la Coordinadora i de les Trobades de la Ribera i a la gent que sentim més pròxima a nosaltres. És una experiència que volem viure amb les garanties necessàries perquè isca bé, en un procés d’aprenentatge corporatiu mitjançant el qual cerquem unes altres VIES D’AUTOFINANÇAMENT, EN EL MARC DE LA CULTURA DE L’AUTOSUFICIÈNCIA I LA DEL PATROCINI CULTURAL.

Per això mateix, vos agraïm de tot cor la vostra comprensió i generositat. Hem ajustat el preu de les samarretes al valor de fàbrica i a les despeses originades per a l’enviament personalitzat.

SINGULARITATS I PROCEDIMENT PER A L’ADQUISICIÓ DE SAMARRETES

Les samarretes són de COTÓ EN UN 80% i estan fabricades per una empresa de la comarca, seguint els criteris del comerç de proximitat, concretament a Torís.

La confecció de les samarretes és de dos tipus: NORMAL I ENTALLADA. Hi ha un ventall ample de talles, per tal d’adaptar-nos als gustos dels usuaris i usuàries.

El preu fixat de cada samarreta és de 12 €, ajustat als costos, de fabricació i de distribució. Les samarretes es poden pagar per mitjà de BIZUM O D’UNA TRANFERÈNCIA BANCÀRIA, en aquesta última opció, en el formulari, haureu d’inserir el justificant de la transferència realitzada, en format PDF o fotogràfic.

Feu l’ingrés total del valor de la vostra comanda, indiqueu en el el document el nom i cognoms de la persona que hi fa l’operació i realitzeu la transferència bancària al número de compte ES63 3159 0006 5121 0720 2927.

La comanda de samarretes vos arribaran a l’adreça que indiqueu al formulari per ENVIAMENT POSTAL, en el termini habitual de Correus. Teniu a la vostra disposició el telèfon 683111368 per fer les consultes que calga fer, abans o després d’enviar telemàticament el formulari emplenat.

ÚLTIMS SUGGERIMENTS

Abans d’enviar el formulari, REPASSEU els seus apartats per assegurar-vos que no heu comés cap error.

Heu de CONTESTAR TOTS ELS APARTATS, obligatòriament. Si no ho feu així, no podreu enviar el formulari i per tant no s’enregistrarà.

Comproveu que, en enviar el formulari, vos apareix el MISSATGE DE CONFIRMACIÓ acostumat.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!