Dilluns, 9 d’octubre, diada del País Valencià, es va celebrar a Albalat el concert de Wilfrid Energia Humana, una actuació musical programada en l’Agenda Any Trobada de la 38a Trobada de Centres en Valencià de la Ribera. Aquesta actuació, posat el caràcter festiu del dia dels valencians i de les valencianes, s’emmarcava també en el programa de festes de la població dedicat a Sant Roc, un sant molt aclamat en terres valencianes, nascut a Occitània i sanador de malalties infecciones, el qual va deixar una empremta perdurable en la nostra memòria col·lectiva.

Aquesta actuació musical es duia a terme amb el segell de la Gira, música en valencià que és el projecte musical que Escola Valenciana Federació d’Associacions per la Llengua va crear l’any 2006 amb l’objectiu de promoure, arreu del nostre territori, el treball de les músiques i els músics, solistes i grups, que empren el valencià en les seues creacions musicals. Alhora, l’entitat cívica pretenia impulsar la creació d’un circuit musical estable amb infraestructures de qualitat.

José Antonio Roig, alcalde d’Albalat, i les regidores i regidors del seu equip, acompanyats per Ernest Artal, de la Coordinadora de Centres en Valencià.

En aquesta ocasió, comptàvem amb l’actuació de Wilfrid Energia Humana i la seua banda, un grup de pop-rock adreçat a tots els públics. Amb ells, poguérem gaudir d’uns moments de música en valencià farcits de valors i diversió.

El nou govern municipal d’Albalat de la Ribera no es va voler perdre aquest concert que aposta perquè la música en valencià, divertida i amb missatge social estiga sempre present en el calendari de festes populars de tots els pobles de la nostra comarca i, per extensió geogràfica, del nostre País.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!