En efecte, enguany, per primera vegada, la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera ha fet una samarreta d’estiu, una proposta que pretén fer-la cada any. El primer objectiu és assumir la cultura de l’autofinançament perquè les persones i entitats pròximes a la celebració de les Trobades de la Ribera hi tinguen ocasió de fer la seua aportació econòmica per mitjà de la nostra BOTIGA SOLIDÀRIA, un aparador que omplirem tot l’any amb productes de mercandatge propis.

El segon objectiu, no menys important, és que lluïm a l’estiu una samarreta amb eslògans suggeridors per fer-nos visibles allà on passem les vacances. Enguany, hem començat amb un eslògan que ens identifica amb les Trobades de la Ribera i que l’any vinent faran quaranta anys que s’estan celebrant sense interrupció, llevat de l’any de la pandèmia de la COVID-19, en què n’organitzàrem una de virtual, davant la impossibilitat d’omplir places i carrer, com era el costum, i desplaçar-nos de punta a punta de la comarca per participar en la festa pel valencià.

Per la nostra banda, continuarem treballant pel que hem treballat sempre i esperem que vosaltres, amigues i amics de les Trobades de Centres en Valencià ens feu costat, com sempre.

Gràcies pel vostre suport i entusiasme. Passeu un bon estiu.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!