La Banda Sinfònica d’Algemesí prepara el Concert “Botifarra a Banda”

Algemesiweb | 09/04/2016

La Banda Simfònica d’Algemesí està preparant amb molta il·lusió aquest concert que segueix la seua línia d’oferir un repertori diferent i obert a tots els gustos musicals a cadascuna de les seues actuacions i amb la col·laboració d’altres músics i agrupacions tant del nostre poble com dels veïns.

Els algemesinencs podran gaudir de l’espectacle del famós cantaor Pep Gimeno “Botifarra” junt amb la seua rondalla, la Banda Simfònica d’Algemesí i Algadins, Grup de Danses.

En aquesta ocasió serà Algadins, Grup de Danses, qui posarà el toc extra musical dansant alguns dels balls més populars del nostre territori que interpretaran Pep “Botifarra”, la seua rondalla i la Banda Simfònica d’Algemesí.

L’esdeveniment, organitzat conjuntament per l’Ajuntament d’Algemesí i la Societat Musical, tindrà lloc el dissabte 30 d’abril a les 20.00 hores a la plaça major de la ciutat, amb la intenció d’arribar a tots els públics. Aquest acte estarà emmarcat dins la XXXI Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera que acull la nostra ciutat.

Pots seguir l’esdeveniment a Facebook: https://www.facebook.com/events/224657021230078/

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!