Dimecres, 4 de maig, ens hem acostat a Alfarb, concretament al CEIP Sant Jaume Apòstol. Es tracta d’una comunitat educativa menuda però molt dinàmica, en la qual una part significativa dels seus membres, mestres i AMPA, han participat activament en l’organització de la 37 Trobada de Centres en Valencià de la Ribera 2022, la festa anual del valencià que es va celebrar en aquesta població el 3 d’abril.

No exagerem gens ni miqueta si reconeixem que la gent de la Coordinadora sempre s’ha sentit ben acollita a Alfarb i al CEIP Sant Jaume Apòstol i que agraïm de tot cor l’interés, els esforços i l’estima amb què han invertit mans i temps en l’organització d’una Trobada ben especial: la primera després d’una pandèmia que ha complicat molt les vides de totes i tots i, sobretot, l’activitat educativa de l’escola.

Com déiem, un mes després de la 37 Trobada Alfarb 2022 hem hagut de tornar a aquesta població del Marquesat per lliurar el premi a la butlleta de la RIFA de la Trobada a una família a qui el sorteig de l’ONCE ha escollit amb l’atzar del seu sorteig.

Ens referim a la família constituïda per Vicent Roig, Adriana Gallego i Daniela, la seua filla, alumna també del CEIP Sant Jaume Apòstol, una xiqueta espavilada que ha viscut amb entusiasme contingut el moment de rebre el premi de mans d’Ernest Artal, representant de la Coordinadora, el qual s’ha fotografiat amb els afortunats i Natxo Làzaro, secretari del centre educatiu públic.

Hem d’explicar que la RIFA de les Trobades és una manera de finançar l’organització de la festa del valencià i que agraïm l’aportació d’aquestes donacions individuals de totes les persones que amb aquest gest garanteixen la seua continuïtat i pervivència.

Felicitem els afortunats i les afortunades d’enguany.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!