Dimecres 21 de març ha tingut lloc al Col•legi Públic Blasco Ibáñez de Rafelguaraf la deliberació del jurat del XXé Premi Sambori de la comarca de la Ribera.

El jurat, constituït per més de 38 persones, totes de la Ribera i majoritàriament en actiu als centres educatius, ja havia fet una primera valoració de treballs, a excepció dels d’Educació Infantil. La tasca de hui ha estat triar els 3 millors treballs de cada cicle: en Educació Infantil: 0-3 anys; de 3 anys, 4 anys i 5 anys; 3 treballs de cadascun dels 3 cicles d’Educació Primària; 3 treballs dels dos cicles d’Educació Secundària i, també, de Batxillerat i Formació de Persones Adultes. Tots els treballats escollits pel nostre jurat passaran a la següent fase d’àmbit de País, en què hi seran valorats amb la resta de treballs de totes les comarques participants en l’edició del Premi Sambori 2018.

Enguany, en el marc de la XXXIII Trobada de Centres en Valencià de la Ribera, que celebrem a Rafelguaraf el proper 15 d’abril, en el XX Premi Sambori Comarcal han participat 65 centres educatius de la Ribera, tant d’Educació Primària com d’Educació Secundària, públics o concertats, amb una participació global de 8.753 treballs i la col•laboració i assessorament de 430 professores i professors, durant la primera fase d’àmbit de centre.

Han arribat a la fase comarcal un total de 37 treballs col•lectius d’Educació Infantil de 0-5 anys i un total de 265 treballs individuals i 14 col•lectius d’Educació Primària, 105 d’ESO, Batxillers i FPA i 6 d’alumnat amb necessitats educatives especials.

L’alcaldessa de Rafelguaraf, Rafaela Aliaga, acompanyada per la regidora d’educació, Esther Navarro, han donat per iniciades les deliberacions del jurat a les 18’00 h. Els premiats i premiades d’aquesta edició del Premi Sambori de la Ribera han rebut la notícia dels dictàmens i les felicitacions del jurat per via telefònica. Molt aviat, es faran públics els noms dels guardonats i de guardonades, així com els seus centres educatius de procedència.

El proper 20 d’abril, en un acte públic celebrat a l’Auditori Municipal de Rafelguaraf, convocat a les 18 h per al premi local i a les 19 h per al premi comarcal, tindrà lloc la cerimònia de lliurament dels respectius diplomes acreditatius i comptarem amb la presència d’autoritats locals de tots el partits polítics de la localitat, representats del centres educatius, de membres del jurat, de representants de la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera i representants de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Pere Calpe Barberà
Coordinador del Premi Sambori de la Ribera

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!