Les Trobades de la Ribera

Organitzem una Trobada a l’any, en un poble distint de la comarca, amb el suport del seu Ajuntament i la participació activa de les comunitats educatives, entitats, col·lectius culturals, socials i esportius locals.

Pertot, acosta’t a la Ribera

Es tracta de visites guiades a paratges naturals, conjunts arquitectònics i històrics i al nostre patrimoni cultural de la mà d’un o més especialistes que compten amb un itinerari planificat i uns materials informatius bàsics.

Valencià viu

És un projecte de normalització lingüística i de promoció de l’ús social del valencià que s’assumeix en el conveni d’organització signat pels Ajuntaments amfitrions de les Trobades, en el qual es comprometen, amb la implicació del teixit social local, a dur a terme un projecte que atenga les necessitats de normalització, durant un període de temps i amb un pla de treball funcional.

Més a gust en valencià

S’utilitza com a eslògan de les Jornades Gastronòmiques que valencianitzen els menús, les cartes i els cartells informatius dels establiments hostalers en cadascuna de les Trobades. És un projecte social de més gran abast que desitja incidir en el hàbits lingüístics dels consumidors, de l’etiquetatge i publicitat dels productes i dels establiments comercials.

En rogle club de lectura

És un projecte que pretén donar a conéixer els llibres editats en valencià, tant les obres originals dels nostres escriptors i escriptores, com aquelles altres provinents d’altres llengües, publicades en el nostre idioma. També vol dinamitzar l’hàbit lector per mitjà d’activitats en centres educatius i biblioteques, principalment entre els joves. En este àmbit de treball, s’emmarca la nostra participació en el Premi SAMBORI de Literatura en Valencià.

La nostra música

Amb este projecte ens plantegem divulgar les creacions dels nostres músics i la música que s’ha composat inspirant-se en la nostra terra. Per això programem cada any un Concert de Compositors Valencians, per motivar que les societats musicals incloguen als seus repertoris autors novells i composicions musicals encara poc conegudes. Així mateix, ens interessa que el valencià siga la llengua vehicular de les escoles de música i siga emprada profusament en totes les activitats de les societats musicals.

Punt de Trobada

És una jornada de debat que planteja un tema d’actualitat educativa i que convida experts en la matèria i col·lectius amb una gran experiència directa per tal d’organitzar unes sessions de formació i d’intercanvi molt participatives, en la línia de les estratègies de la construcció del coneixement.

Som Gent de Trobada

És un espai de reflexió política col·lectiva de les entitats i persones que es troben més a prop del nucli neuràlgic de la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera. Constitueix en si un laboratori d’idees on es cuina o es dissenya el seu mapa conceptual o el seu full de ruta.

Impulsem també els projectes socials d’Escola Valenciana

  • Cinema a l’escola
  • Voluntariat pel Valencià
  • Acosta’t al territori
  • Oficina de Drets Lingüístics
  • Xarxa de Centres Educatius de Qualitat

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!