Cap succés, ni cap desgràcia, personal o col·lectiva, no ens havia condicionat tant les vides com la irrupció de la COVID-19. Abans d’això, les amenaces que han representat un perill per a la vida de la humanitat han descarregat la seua ira a centenars de quilòmetres del nostre confortable dia a dia. Però, ai!, la pandèmia hi ha impactat damunt de colp, fent-nos sentir que som vulnerables. També ha despertat en nosaltres l’instint de solidaritat i de pertinença que ens ha ajudat a sobreviure, amb les persones del nostre voltant. I aquesta evidència ha recuperat la condició humana que batega en nosaltres com una llavor.

La Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana agraeix la vostra participació en la 35a Trobada Virtual Alzira 2021. Les comunitats educatives que hi heu participat, a pesar de les dificultats que suposava treballar i viure en temps de pandèmia, heu custodiat l’esperit humanístic de les Trobades de la Ribera: transformar l’escola i l’educació en el millor espai per a una humanitat que anhela la igualtat entre les persones i la seua dignitat, els valors ètics de la cultura democràtica i dels drets humans i el progrés d’una societat que cultiva el respecte a un planeta que és una llar insubstituïble. La nostra llengua hi serà el vehicle que ho farà possible….

Gràcies a totes i a tots per la vostra generositat!

<Cliqueu damunt per veure el vídeo de la 35a Trobada Virtual Alzira 2021>

 

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!