COMUNICAT DE PREMSA 28/03/2023

Des de la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana volem manifestar el nostre rebuig a l’acció violenta de què ha sigut víctima Carles Bayarri, regidor de l’Ajuntament d’Alginet. El clima de crispació que es cultiva des de determinats col·lectius radicalitzats i intransigents genera escenaris on es fa servir la violència per a atemorir i fer callar persones de gran solvència cívica i un llarg recorregut polític com el nostre amic Carles.

Carles Bayarri és també un conegut activista de Xúquer Viu que va participar amb il·lusió i ganes en la Trobada de Centres en Valencià de la Ribera celebrada a Alginet fa uns quants anys.

Davant d’aquest violència que pretén emmudir persones compromeses políticament amb el seu poble i la seua comarca per aspirar a un futur de progrés i a una convivència arrelada en els principis democràtics, les entitats socials hem de redoblar els nostres esforços per acabar amb comportaments que utilitzen el llenguatge de la violència i promouen la divisió i l’enfrontament per canalitzar l’odi més primari.

Expressem la nostra solidaritat amb Carles Bayarri i exigim que, com més aviat millor, s’identifiquen els culpables d’aquesta agressió criminal. Quant al nostre company i amic Carles li fem arribar l’afecte més sincer.

Benifaió, 28 de març de 2023

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!