Natàlia, la treballadora de comarca de la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera, està visitant les comunitats educatives per deixar les mostres de la samarreta oficial de les Trobades 2024, més de 20 festes pel valencià que se celebraran arreu de la geografia del nostre país amb la participació de milers de persones, famílies i centres educatius.

Com ja sabeu les samarretes i la rifa són una aportació que es realitza a la nostra entitat per continuar organitzant any rere any la Trobada de la Ribera i un muntó d’activitats, projectes i campanyes que s’escampen al llarg del calendari i la programació anuals incloses en l’Agenda Any Trobada.

A més de les mostres de les samarretes i de la rifa de la nostra botiga solidària, Natàlia du a les comunitats educatives de la comarca el calendari de paret de la 39a Trobada Benimodo 2024 i el cartell del conjunt de Trobades d’Escola Valenciana, amb el mateix grafisme i l’eslògan que apareix a les samarretes que compartim amb la resta de Coordinadores de la Federació Escola Valenciana.

No vos despisteu, inscriviu-vos ja

Recordeu que heu d’accedir al formulari d’inscripció en la Trobada 2024 amb temps i forma perquè l’àmbit de tallers interactius i actuacions d’entaulat incloguen el nom de la vostra comunitat educativa en els corresponents materials de difusió. Que com accedir als formularis d’inscripció? Entreu al nostre web www.gentdetrobada.org, on trobareu tots els formularis.

La 4a Nit de la Ribera està per caure

La Nit de la Ribera, de la qual enguany celebrem la quarta edició, és un esdeveniment en què atorguem els guardons a les comunitats educatives pioneres que implantaren l’ensenyament en valencià als seus centres, seguint un ordre rigorós de l’any en què oficialment arrenquen els programes.

En aquesta edició 2024, farem públics el reconeixement de la comarca als IES Hort de Feliu d’Alginet, Consuelo Aranda d’Alberic i Els Èvols de l’Alcúdia. També recolliran els seus guardons els CEIP Rafael Comenge d’Alberic, Pepita Greus d’Alginet, Eugeni Martí de Benicull, López Marco de Sollana, Carrasquer de Sueca i Tirant lo Blanc d’Alzira.

Serà una Nit d’encontres i d’agraïments en què també homenatjarem la trajectòria de les comunitats educatives de Benimodo, a l’antic alumnat de CEIP Josep Gil Hervàs i entitats i persones relacionades amb l’activisme cultural del poble.

Enguany, comptarem amb l’actuació del cantautor Andreu Valor que, de segur, endolcirà la vetlada.

Accediu també al www.gentdetrobada.org per obtindre’n més informació i inscriure-vos en la 4a Nit de la Ribera que celebrarem divendres 23 de febrer de 2024.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!