cartell animatavindre2015Informació de la Trobada de La Ribera 2016

El diumenge 17 d’abril de 2016 farem la 31 Trobada de la Ribera a Algemesí. Ací teniu informació útil per tots aquells que participeu a la Trobada: Horari, llistat de tallers, plànols. Si teniu algun dubte ens podeu enviar un correu a laribera@fev.org o telefonar al 683 111 368.

DESCARREGA EL LLIBRET DE LA TROBADA DE LA RIBERA AMB TOTA LA INFORMACIÓ. FES CLIC ACÍ.

Descarrega la informació de la 7a Jornada Gastròmica de la Trobada de la Ribera 2015 a Alginet. Fes clic ací

TALLERS: Fes clic ací per descarregar els document amb el llistat de tallers i el plànol. Descarrega

– Descarrega l’AUTORITZACIÓ DE VEHICLES de tallers per accedir al circuit. Fes clic ací. 

– Descarrega les INSTRUCCIONS GENERALS PER ALS TALLERS. Fes clic ací

ACTUACIONS D’ENTAULAT: Fes clic ací per descarregar els documents amb les actuacions d’entaulat i els horaris. 

ENTITATS I ASSOCIACIONS: Fes clic ací per descarregar el llistats d’associacions i el plànol amb l’ubicació.

Trobada Mapa1

Trobada Mapa detall

Trobada Tallers

 

Trobada Horari entaulat

La 30 Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera tindrà lloc el 19 d’abril de 2015 a Alginet. Com sabeu, la Trobada és una festa reivindicativa i lúdica que se celebra cada any en una població distinta de la comarca. Es tracta d’una fita educativa i cultural important, perquè solen acudir a esta convocatòria centenars de centres educatius, entitats esportives, socials i culturals, i milers de persones, amb els menuts i les menudes de casa, atrets pel seu programa d’activitats (tallers, actuacions d’entaulat, animacions i exhibicions de carrer, dansades i música popular…); a més de multitud de gent que va per gaudir del poble i de l’oferta transversal (gastronomia, visites guiades, artesania, exposicions…). 

L’organitzadora de les Trobades és la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià, una entitat sense ànim de lucre que representa les comunitats educatives que estan desenvolupant programes d’ensenyament en valencià i aquells col·lectius compromesos amb la promoció de la nostra llengua i amb altres projectes socials que repercuteixen en la qualitat de vida i la convivència ciutadana de la Ribera. Val a dir, que la nostra Coordinadora forma part, amb quasi 30 entitats més, d’Escola Valenciana-Federació d’Associacions per la Llengua, una institució clau per al redreçament del valencià en l’àmbit del nostre país.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!