Carcaixent acull divendres les Jornades de Primavera: ‘Una educació per un món més just’
Es presentarà el llibre de Mª Ángeles Llorente ‘Escuela pública: Dignidad i compormiso’ (Octaedro, 2015)
La Veu del País Valencià, 2/2/2016
En la taula redona hi intervindran Joan Baldoví, Mari Ángeles Llorente i David Oliver Borràs.
El proper divendres dia 5, Carcaixent acollirà les Jornades de Primavera que organitza el Col·lectiu d’ensenyats de la Ribera. Les XX Jornades de Primavera enguany porten com a lema: “Una educació per un món més just” i començaran a partir de les 18:00 al centre d’empreses de la localitat riberenca.
Així a les 18.30 l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom serà l’encarregat d’inaugurar les XX Jornades que donaran lloc a la presentació del llibre Escuela Pública: Dignidad y Compromisos (Octaedro, 2015) escrit per la professora i membre de l’MRPs del País Valencià i del Consell escolar valencià Mari Ángeles Llorente Cortés.
Seguidament i tenint el lema d’aquesta edició com a rerefons s’iniciarà la taula redona on hi intervindran el mestre i diputat estatal per Compromís Joan Baldoví, l’escriptora, professora i activista de l’educació pública Mari Ángeles Llorente i David Oliver Borràs de la Coordinadora d’AMPA d’escoles públiques de Carcaixent.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!