El proper dissabte 3 de juny continuem a Albalat amb els actes corresponents a l’Agenda Any Trobada  2023 amb el IV Aplec d’Escoletes de Danses de la Ribera.

Els xiquets i xiquetes de l’Escoleta del Segreny juntament amb altres de les poblacions veïnes ens oferiran una mostra de balls i danses tradiconals del nostre teritori posant en valor la transmissió de les nostres arrels, el perquè d’alguns fets i la importància d’ensenyar i aprendre aquestes tradicions des de menuts en casa, a l’escola o a través de les associacions locals per conèixer el nostre patrimoni històric i artístic.

Participaran l’escoleta del Grup de Dansa l’Alcúdia, l’escoleta de la Fundació Caixa Carlet i la del Segreny d’Albalat.

L’aplec s’iniciarà a les 18h amb un recorregut en dolçaina i tabal des de la Casa del Bou fins la Casa de la Cultura on començarà l’espectacle a les 18:30h.

En finalitzar l’actuació, ens dirigirem totes al Mercat on hi haurà preparat un berenaret per a totes les persones participants, les seues famílies i col·laboradors.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!