Presentem l’edició especial del nostre butlletí informatiu, que ara hem titulat PAM A PAM. Esta edició especial està dedicada al DIA MUNDIAL DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE i recull continguts molt interessants no solament per prendre consciència de la gravetat de la problemàtica mediambiental, sinó de les iniciatives concretes que fan organitzacions i institucions per reduir l’impacte d’un model de mobilitat basat en el consum dels combustibles fòssils i la utilització dels vehicles de transport privats culpables, en bona mesura, de l’efecte hivernacle i de la crisi climàtica.

El PAM A PAM també ha fet lloc a recursos i propostes per celebrar el DIA MUNDIAL DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE a les comunitats educatives, sense interferir en els protocols de seguretat establerts als centres per la COVID-19. Com ja és habitual a les ciutats en què hi ha tradició per celebrar l’efemèride, les activitats es poden programar per a una setmana.

La Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana espera que este PAM A PAM hi tinga una bona acollida i que siga un instrument útil en les vostres comunitats educatives.

Apegueu l’enllaç en la barra de navegació  per descarregar-vos el PDF

https://drive.google.com/file/d/1lUX19lfe2sVT-dt_9wUnnw2cNA5rqDvx/view?usp=sharing

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!