El valencià, vehicle d’aprenentatges

La Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana vos convida a participar en la JORNADA DE DEBAT EDUCATIU “PUNT DE TROBADA” d’enguany  centrat en les variacions del Programa de Educació Plurilingüe i Intercultural (PEPLI) que s’estan aplicant als nostres centres educatius. Aquesta Jornada de Debat es durà a terme dijous, el 6 de maig, a les 18 h. a través de la plataforma Jitsi i en la ruta que s’inclou en la targeta d’invitació que trobareu més avall. En aquesta targeta d’invitació també hi trobareu uns codis QR per mitjà dels quals accedireu, entre d’altres, a una guia d’aplicació del PEPLI adreçada a educació secundària i batxillerat.

La Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera hem seleccionat enguany aquesta temàtica per a la JORNADA DE DEBAT EDUCATIU amb la finalitat de tractar temes relacionats amb la implantació del programa d’educació plurilingüe i intercultural en el sistema educatiu valencià. La sessió telemàtica, amb una duració aproximada d’hora i mitja, la impartirà JAUME FULLANA, membre de la comissió educativa de Federació Escola Valenciana, coneixedor experimentat de la problemàtica i autor de la guia citada abans.

Tindrem ocasió de fer balanç de la situació de partida, de les dificultats i necessitats generades per la seua implementació i compartir estratègies i instruments de planificació, seguiment i millora de l’educació plurilingüe en el nostre país, gràcies a les aportacions que fareu mitjançant el present formulari, el qual recollirà no sols les vostres valoracions, dubtes i propostes, sinó els diferents contextos educatius dels PEPLI que s’apliquen en l’actualitat.

Per tant, vos animem a respondre el següent qüestionari i, posteriorment, participar en la JORNADA DE DEBAT EDUCATIU.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!