La Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana publica l’acostumat Butlletí nadalenc dedicat als “JOGUETS DE TRELLAT, JOGUETS DE PROFIT” que adreça a les comunitats educatives de la comarca perquè el distribuïsquen al seu professorat i als associats i associades de les AMPA.

Com ja és habitual, l’entitat ha fet una nova edició de la seua campanya social relacionada amb els joguets nadalencs perquè ha entés que bona part de les problemàtiques que patim, en l’actualitat, estan vinculades als rols socials i els models de comportament que s’aprenen o s’afermen, en part,  per mitjà dels jocs i els joguets.

Amb aquesta finalitat, enguany, s’ha carregat el pes del sumari a orientar i proposar eines i activitats que estan vinculades amb les actituds sexistes, la coeducació i la igualtat de gènere. També s’hi trobaran, però, uns altres continguts transversals que tenen a veure amb canvi de model educatiu que és bàsic per a continuar construint l’escola que volem i la societat del futur, responent als reptes socials i culturals que ens depara el segle XXI.

A més a més, el Butlletí és interactiu ja que, clicant damunt del <ves> s’obri un enllaç a internet que porta al document, el recurs o material que ens interessa. Així mateix, la publicació es pot personalitzar inserint el logo de la comunitat educativa o de l’AMPA en un espai concret de la portada, si es deicideix distribuir-la així o imprimir-ne uns exemplars de mostra per a la bilbioteca del centre educatiu o de l’AMPA.

Per a descarregar-vos o rebotar el Butlletí “JOGUETS DE TRELLAT, JOGUETS DE PROFIT” cliqueu damunt de l’enllaç.

Rep els nostres butlletins informatius.

 

T'informarem de les novetats de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Podràs donar-te de baixa en el moment en què ho desitges amb un sol clic. Moltes gràcies.

gràcies per subscriure't!